Drept Civil

Avocat Florea Elena Mihaela

Cabinetul de avocat Florea Elena Mihaela pe drept civil formulează pentru clienți cereri de chemare în judecată având ca obiect :

Răspundere civilă delictuală și contractuală,

Nulitatea absolută sau relativă a unui contract,

Rezoluțiune sau reziliere contract,

Revocare contract donație,

Revendicarea imobiliară și mobiliară,

Grănițuire,

Servitutea

Anularea vânzării pentru vicii ascunse,

Reducerea prețului dintr-un contract de vânzare -cumpărare pentru vicii ascunse,

Deschidere succesiune,

Punerea sub interdicție a unei persoane,

Asistență și reprezentare juridică în fața tuturor instanțelor de judecată.

1. Pașii pe care trebuie să îi urmați atunci când doriți să divorțați: - contactați un avocat- pregătiți înscrisurile necesare, în copie certificate “conform cu originalul “ respectiv: Certificat casatorie, certificate nastere minori( daca exista copii minori ), contract imobil în care părintele locuiește cu minorul, C.I.,taxa judiciara de timbru ;alte informații în legatura cu redactarea acțiunii de divorț, asistență și reprezentare juridică le discutați cu avocatul .

Temeiul juridic la Divorț : art. 373 Cod civil

2. Pașii pe care trebuie sa îi urmați în cazul în care trăiți în concubinaj și aveți copii minori, dar doriti să puneți capăt relației datorită neânțegerilor : - vă adresați unui avocat pentru a vă îndruma în legătură cu drepturile pe care le aveți ca părinte : respectiv , - dreptul de a solicita stabilirea locuinței minorului la dvs.

- dreptul de a solicita ca exercitarea autorității părintești față de minor să se efectueze în comun de ambii părinți ( art. 397 Cod civil ), sau în mod exclusiv de către unul din părinți dacă există motive întemeiate ( art. 398 Cod civil ).

 

 

Pot sa garantez pentru succesul cazului tau

  • Peste 20 ani de experienta
  • Ne miscam repede si cu un scop

Hai la o consultatie gratuita

Sunt gata sa-ti raspund la intrebarile tale! Completeaza acum acest formular!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu acordul de utilizare și politica de confidențialitate