Drept Comercial

Avocat Florea Elena Mihaela

Cabinetul de avocat oferă consultații juridice, recuperare datorii, redactare cereri dizolvare societati comerciale,

Procedura ordonanței de plata
Cabinetul de avocat Florea Elena Mihaela redacteaza pentru clienți cereri de chemare in judecata prin care solicita instantei de judecata emiterea ordonantei de plată pentru recuperarea creanțelor certe, lichide și exigibile , oferindu-le asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată:

Art. 1.014 Domeniul de aplicare (1) Ordonanța de plată se aplică creanțelor certe, lichide și exigibile constând în obligații de plată a unor sume de bani care rezultă dintr-un contract civil, inclusiv din cele încheiate cu un profesionist, și o autoritate contractantă, constatată printr-un înscris ori determinate potrivit unui statut, regulament sau altui înscris, însușit de părți prin semnătură ori în alt mod admis de lege.

În practică creditorul a cărui creanță este certă, lichidă și exigibilă uzează de această procedură întrucât are un caracter urgent, se achită o taxă de timbru fixă și își recuperează creanța de la debitor într-un termen rezonabil.

Pot sa garantez pentru succesul cazului tau

  • Peste 20 ani de experienta
  • Ne miscam repede si cu un scop

Hai la o consultatie gratuita

Sunt gata sa-ti raspund la intrebarile tale! Completeaza acum acest formular!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu acordul de utilizare și politica de confidențialitate